Brainport voor Elkaar!
27/05/2024
Brainport voor Elkaar!
27/05/2024
Statiegeld voor Sandra in Kenia

Ik ben Sandra, 19 jaar oud en woon bij mijn ouders in Moi’s Bridge, Kenia. Dankzij steun van een familie uit Nuenen heb ik naast de basisschool ook de middelbare school kunnen volgen. Die heb ik onlangs met ruim een negen gemiddeld afgerond, waardoor ik de 1e prijs van de nationale wiskunde olympiade in Kenia heb gewonnen. Ziektes in ons gezin motiveren mij om nu een medische opleiding te willen gaan volgen, want ik droom er van in de toekomst daardoor voor mijn familie en andere mensen in Kenia te kunnen gaan zorgen. Mijn ouders kunnen dat echter niet betalen. Ik hoop dat donateurs in Nuenen mij willen steunen om dat toch mogelijk te maken!” 


De ‘Talent foundation’ wil Sandra graag helpen om haar talent verder te ontwikkelen en daarmee haar droom waar te maken. Om een medische opleiding van 4 jaar mogelijk te maken is circa 4500 euro nodig. Door in de maand juni bij Jumbo Kernkwartier in Nuenen uw statiegeld te doneren, bovenstaande QR-code te scannen of een bijdrage te storten via de doneerknop, kunt u daar direct aan bijdragen.