Talent en ambitie: Werktuigbouwer worden!

Geboortejaar: 2007
Ondersteuning: 1973 euro.

Voor: Volgen 3-jarige middelbare beroepsopleiding Technisch Industriële Mechaniek.

Periode: 2023-2025.

Status: Gestart in maart 2023.

Financiering

Particuliere donaties

Uit de aanvraag (maart 2023):
"Mijn ouders zijn een aantal jaren geleden uit elkaar gegaan, ik was klein. Ik ben de jongste van drie kinderen. Mijn oudste zus heeft al een partner en een dochtertje van 3 jaar. Dan volgt mijn broer die student is en ik ben het derde kind. We hebben het financieel moeilijk. Mijn vader geeft maandelijks een bedrag om mijn broer en mij te ondersteunen, maar het is een laag bedrag dat niet voldoende is om alle kosten te dekken. Mijn moeder zorgt voor het huishouden. Ons huis ligt dicht bij dat van mijn oma van moederskant. Mijn oma is ziek en mijn moeder, mijn broer en zus, een aantal van mijn tantes en ik zorgen samen voor haar.

Ik zie mijn vader een paar keer en af en toe neemt hij me mee voor een wandeling. Ik heb een goede band met mijn zus, haar gezin en ook met mijn broer. Ik hou heel veel van mijn moeder. Ik praat veel met haar, ze zorgt goed voor me en bovenal ondersteunt ze me in veel dingen in mijn leven. Ik bewonder haar omdat ze sinds ze van mijn vader is gescheiden, mijn broer, zus en mij alleen heeft opgevoed. We wonen in een dorp dat op ongeveer 12 kilometer van het stadje Santa Lucía ligt. Ik heb vrienden met wie ik graag voetbal. Ik ga ook naar de kerk, ik ga naar de missen in het dorp."

Ambitie/droom:
"Mijn ambitie is dat ik mijn studie af kan ronden en om als een goed opgeleide professional af te studeren. Ik wil een baan krijgen en een goede werknemer worden. Mijn droom is om een opleiding te volgen die me zal helpen om vooruit te komen in het leven en om mijn moeder financieel te helpen. Ik ben ook iemand die andere jongeren kan helpen om meer uit zichzelf te halen.
Ik heb goede studievaardigheden, ik studeer graag en leer graag nieuwe dingen. Ik ben behoorlijk gedisciplineerd en ordelijk. Ik kan rekenen op de steun van mijn broer en zus die me helpen bij het studeren. Beetje bij beetje leer ik de computer te gebruiken. We hebben geen computer thuis, maar ik zoek iemand van wie ik er een kan lenen.
Mijn ervaringen met studeren zijn goed en ik ben ervan overtuigd dat ik het door mijn wil kan bereiken. "