Talent en ambitie: Ademhalingstherapeut worden!

Geboortejaar: 2004
Ondersteuning: 3150 euro.

Voor: Volgen batchelor opleiding longtherapie aan de privé-universiteit Rafael Landívar

Periode: 2023-2025.

Status: Gestart in maart 2023.

Financiering

Particuliere donaties

Ambitie/droom:

"Ik wil heel graag beginnen met mijn studie op universitair niveau om mijn talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Ik wil hard studeren zodat ik uiteindelijk mijn opleiding kan verwezenlijken. Ik blijf deelnemen aan sociale activiteiten. Dit versterkt mijn leiderschapscapaciteiten en het biedt me de mogelijkheid om vorm te geven aan mijn gevoelens van solidariteit en sociale gevoeligheid. Ik wil een goede professional worden met het vermogen om mijn patiënten en andere mensen te helpen en mijn kennis en vaardigheden in dienst te stellen via mijn beroep. Ik ben in staat om veranderingen te bewerkstelligen bij andere jongeren en om jonge vrouwen aan te moedigen hun studie voort te zetten, met name de vrouwen in mijn gemeenschap. Met mijn kennis hoop ik te kunnen bijdragen aan het ondersteunen van mensen die het nodig hebben. Ik wil werken voor gelijkheid en rechtvaardigheid.  Ik wil me focussen op mijn studie en zoveel mogelijk kennis opdoen om mijn omgeving te kunnen bijstaan en helpen. Als ik klaar ben met mijn studie, zoek ik een baan om via mijn beroep bij te dragen aan de meest behoeftige mensen in mijn gemeenschap en mijn land. 

 

Ambitie/droom:
"Ik wil heel graag beginnen met mijn studie op universitair niveau om mijn talenten te benutten en verder te ontwikkelen. Ik wil hard studeren zodat ik uiteindelijk mijn opleiding kan verwezenlijken. Ik blijf deelnemen aan sociale activiteiten. Dit versterkt mijn leiderschapscapaciteiten en het biedt me de mogelijkheid om vorm te geven aan mijn gevoelens van solidariteit en sociale gevoeligheid. Ik wil een goede professional worden met het vermogen om mijn patiënten en andere mensen te helpen en mijn kennis en vaardigheden in dienst te stellen via mijn beroep. Ik ben in staat om veranderingen te bewerkstelligen bij andere jongeren en om jonge vrouwen aan te moedigen hun studie voort te zetten, met name de vrouwen in mijn gemeenschap. Met mijn kennis hoop ik te kunnen bijdragen aan het ondersteunen van mensen die het nodig hebben. Ik wil werken voor gelijkheid en rechtvaardigheid.  Ik wil me focussen op mijn studie en zoveel mogelijk kennis opdoen om mijn omgeving te kunnen bijstaan en helpen. Als ik klaar ben met mijn studie, zoek ik een baan om via mijn beroep bij te dragen aan de meest behoeftige mensen in mijn gemeenschap en mijn land.