duo-001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze foto’s geven we u een impressie van een zeer geslaagd besloten benefietevenement dat op 5 februari ’17 in de mooie zaal van Piet Hein Eek in Eindhoven was georganiseerd. Een video-impressie is te zien en horen door HIER of op bovenstaande foto te klikken.

Het concert werd uitgevoerd door Duo Carel Kraayenhof & Meesterpianist Juan Pablo Dobal, die hun talenten belangeloos ingezet hebben voor de Talent foundation PvT en Stichting Clavel Rojo, opgericht door Carel Kraayenhof en Thirza Lourens. Veel van de door het Duo zelf gecomponeerde muziek was geïnspireerd door de folkloremuziek uit de streek van de oorspronkelijke Indianen uit Jujuy in het noorden van Argentinië. Talent foundation PvT gaat samen met Stichting Clavel Rojo talenten ondersteunen in dit zeer arme gebied. Door het brengen van muziek en muziekles kunnen de kinderen uit die streek even hun zorgen vergeten en blijft de traditie van de prachtige folklore van de Indiaanse cultuur behouden.

Het bestuur van de Talent foundation PvT bedankt iedereen die door inzet of donaties dit evenement tot een onvergetelijk succes hebben gemaakt

Carel-001

Munnik-001

publiek2

 

 

 

Deel op FacebookShare on Facebook