Met de Kerstdagen en de jaarwisseling in het vooruitzicht wenst het bestuur van Talent foundation iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond en Talentvol nieuwjaar!

Het is altijd een goede gewoonte om even terug te blikken op het afgelopen jaar. In 2018 hebben we invulling gegeven aan onze wens om het aantal landen, waarin wij talenten ondersteunen, uit te breiden. Enthousiaste en betrokken mensen hebben in India, Malawi en Guatemala een landencommissie gevormd. Vervolgens zijn we in deze landen gestart met de ondersteuning van een tweetal talenten. Op onze website vindt u alle informatie over deze nieuwe landen en de talenten, naast natuurlijk de overige landen waarin wij talenten ondersteunen.
En op valreep van 2018 hebben we Henk van Aartsen als nieuw bestuurslid kunnen verwelkomen.  Hij gaat een gedeelte van de taken van Dick Koster overnemen, zodat Dick op zijn beurt, samen met Lidwien Koopmans, alle energie kan steken in het werven van sponsoren.

Wij bedanken alle leden van de landencommissies voor hun grote betrokkenheid, inzet en enthousiasme in het afgelopen jaar. We hebben gezien dat een aantal talenten hun vleugels hebben uitgeslagen. Ze hebben hun talent ontwikkeld en het beste uit zichzelf gehaald. De huidige talenten ontwikkelen zich het komende jaar verder. De inzet en motivatie van onze talenten, en de steun die de leden van de landencommissies hen geven, maken ons blij en motiveren en inspireren ons als bestuur om onze rol goed in te vullen.

Met veel ambitie kijken wij uit naar wat 2019 gaat brengen. We hopen dat het een succesvol jaar wordt. We wensen allen die daarbij betrokken zijn een Talentvol 2019!

 

Namens het bestuur, Liesbeth Moerman, voorzitter

Deel op FacebookShare on Facebook